Πώς να απαλλαγείς από την ψαλίδα στα μαλλιά!

Ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα το καθημερινό styling και η αυξημένη θερμότητα από το πιστολάκι φθείρουν τις άκρες των μαλλιών με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ενοχλητική στην όψη και στην αφή, ψαλίδα! Τα μαλλιά μετά φαίνονται θαμπά και απεριποίητα...

Αν λοιπόν δεν προτίθεσαι να κουρεύεις τις άκρες σου κάθε μήνα, τότε εφάρμοσε τις παρακάτω συμβουλές και θα απαλλαγείς δια παντός!

Προστασία!

Ποτέ μην χρησιμοποιείς το πιστολάκι σου, χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει πρώτα στα μαλλιά σου κάποιο προϊόν styling που λειτουργεί σαν «ασπίδα» ενάντια στη θερμότητα! Προτίμησε ένα προϊόν που δεν περιέχει σιλικόνη ή έλαια, για να μη βαραίνει τα μαλλιά σου.

Όχι χτένισμα όσο είναι ακόμα βρεγμένα:

Όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, είναι και πιο ευαίσθητα. Φρόντισε λοιπόν να μην τα τραβάς προς τα πίσω, για να μην τα φθείρεις περισσότερο.

Αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο:

Όπως πρέπει να φροντίζουμε την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας μας χειμώνα-καλοκαίρι, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τα μαλλιά μας. Τα μαλλιά και το δέρμα αποτελούνται από τις ίδιες πρωτεΐνες και έχουν τις ίδιες ανάγκες! Επένδυσε στην αγορά ενός αντηλιακού σε μορφή σπρέι για τα μαλλιά και χρησιμοποίησε το σε καθημερινή βάση όλο το χρόνο.

Σωστή διατροφή...

Για να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά πρέπει πρώτα από όλα να προσέχεις τη διατροφή σου και τον οργανισμό εκ των έσω. Αν στερείσαι το φαγητό, στερείσαι και αρκετά πολύτιμα συστατικά για την υγεία των μαλλιών. Έτσι τα μαλλιά σου δείχνουν θαμπά, αδύναμα και φθείρονται ευκολότερα. Ακολούθησε μια ισορροπημένη, μεσογειακή διατροφή για να είσαι όμορφη από μέσα προς τα έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρέπει ή όχι να λούζεστε κάθε μέρα;

Βίντεο: Τα πιο παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στην εγκυμοσύνη

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 13/12/2014 11:40:37 πμ