Μόνο στο healthpro: Ο ''Γκουρού'' των personal trainer μας συμβουλεύει!

Ο γκουρού των personal trainers των stars του Hollywood, Mαtthew Truscott,  αποκαλύπτει στο Health Pro τη νέα μέθοδο που έχει γίνει το απόλυτο must του fitness στο εξωτερικό και δίνει αποκλειστικά tips για να αποκτήσετε εύκολα το σώμα των ονείρων σας!

Ο Mαtthew Truscott,  βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα καλεσμένος του fitness instructor Γιώργου Ξηρού, για να εκπαιδεύσει τους καθηγητές φυσικής αγωγής του fitness brand «Τhe Concept» στο VIPR. Πρόκειται για μια νέα μέθοδο που εκπαιδεύει τους ασκούμενους με το βάρος του σώματός τους και έχει άμεσα αποτελέσματα.

«Το VIPR το κάνουν όλοι οι αθλητές του NBA και τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η μόδα των stars» λέει ο ίδιος.

-Ποιες είναι οι νέες τάσεις στην γυμναστική;

Η επόμενη ημέρα ονομάζεται loaded movement training. Στην ουσία παίρνουμε αλτήρες και τους κινούμε σε τρεις διαστάσεις.

-Έχετε προπονήσει προπονητές διασήμων;

Ναι. Για παράδειγμα έχω προπονήσει τον  Πολ Λούμπιξ που αναλαμβάνει αστέρες του κινηματογράφου και μοντέλα.

Ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες στην γυμναστική;

Ένας κοινός μύθος είναι ότι τα πάντα πρέπει να είναι δύσκολα .Ένας άλλος είναι ότι πρέπει να γυμνάζεσαι όσο το δυνατό σκληρότερα όλη την ώρα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός. Αυτό μπορεί να σε τραυματίσει .Το θέμα είναι να γνωρίζεις τα όρια σου την στιγμή και την ημέρα που πας να γυμναστείς και μετά να γυμναστείς στο επίπεδο με το οποίο νιώθει το σώμα σου άνετα.  Η ένταση είναι ιδανική αλλά όχι για κάθε μέρα.

Είναι μόνο η γυμναστική απαραίτητη ή χρειάζεται και η σωστή διατροφή;

Η διατροφή είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα αν θες να  μεταφράσεις το σώμα σου. Είσαι ότι τρως. Εάν φας σκουπίδια θα νιώθεις απαίσια. Ξέρεις οι άνθρωποι που τρωνε άσχημα νιώθουν άσχημα και φαίνονται άσχημοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Εάν δεν ταΐζεις το σώμα σου αυτό που χρειάζεται θα ξεφύγεις από αυτά που θέλεις. Έτσι είναι τα πράγματα. Τελεία και παύλα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να το θέσω.

Πως μπορούν οι γυναίκες να χάσουν τα ψωμάκια;

Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να εστιάσουν σε όλο το σώμα και να προσέχουν τι τρώνε.

Η συμβουλή σας  για τους αναγνώστες μας;

Να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Να βρουν αυτό που τους αρέσει για να τους δίνει κίνητρο. Αν κάνεις πράγματα που μισείς κάποια στιγμή θα σταματήσεις ,θα  τα παρατήσεις οπότε για να μην αποκλίνεις από τον στόχο σου κάνε ότι καλύτερο μπορείς με αυτά που σου

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να γυμναζόμαστε;

 Σε γενικές γραμμές 5 φορές την εβδομάδα για 20’ είναι τέλεια .Θα σας κρατήσει γερούς και δυνατούς. Θα κάνετε 6-pack και ωραίους γλουτούς.

Ομάδα Σύνταξης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 5/7/2014 2:33:42 μμ